Nästa halvår med vimplar

Du visar för närvarande Nästa halvår med vimplar

Det är dags att visa mina vimplar från de senaste sex månaderna, November till April i #ettårmedvimplar av @litevirkning.

Om du vill läsa om de första sex månaderna, klicka här!

Det har varit väldigt roligt och det har varit många fina vimplar att göra. Jag har också lärt mig några nya maskor på vägen. Tjoho! Den här sommaren kommer mina vimplar att hänga på min balkong och jag tror de kommer se fantastiska ut tillsammans!

November: #frostigablommanvimpeln
December: #strålandestjärnanvimpeln
Januari: #vinterbröllopvimpeln
Hänger i körsbärsträdet.
vimplar i körsbärsträdet.

Jag virkade vimplarna med mitt garnförråd av Rainbow Organic 8/4, men i en del vimplar använde jag annat garn. Som i Novembers vimpel, där använde jag silver garn till rosen för att den skulle se frostig ut. I Decembers vimpel ville jag att stjärnan skulle glittra och då var guld garn perfekt.
En av mina favoriter är Januaris Vinter bröllop vimpel, så elegant.

Fika och virkning.
Tillverkar en hängare.

Mina vimplar ska hänga på krokar, en och en i fönstren på balkongen. Jag tog några plaststavar, från min mans 3D printer, och drog dem igenom några maskor på baksidan av vimplarna. Jag värmde plaststavarna så de vart raka. Den på bilden är mitt första försök, de andra vart rakare. Sen tog jag fisklina och fäste i ändarna på plaststavarna eller i maskorna i hörnen. 

Februari: #lillakärleksvimpeln
Mars: #stiligakorallvimpeln
April: #sistablomstervimpeln

Februaris Lilla kärleks vimpeln är ett fluffigt hjärta, lätt att virka. Perfekt till nästa års Alla hjärtans dag! (och sommaren på min balkong)
Min Mars, Stiliga korall vimpeln liknar inte en korall alls, ser mer ut som en fluffig blomma. Jag tyckte om att virka den vimpeln och den är lite flärdig också, med alla pärlor. (Jag vet, mina pärlor syns inte så mycket men de är där…jag lovar) 
Den sista vimpeln i April på projektet Ett år med vimplar är så vacker! Jag älskar att virka blommor så den är min favorit också! Vet du vad? Jag älskar alla vimplarna!! Tack Annika för ett fint år fyllt av vimplar!

Mönster designer: @litevirkning