Godsaker!

Du visar för närvarande Godsaker!

Nyligen så beställde jag lite godsaker! Jag är super nöjd! Garnet är så vackert och sticksetet ser så fint ut och känns väldigt bra. Jag virkar mest men jag vill verkligen lära mig att sticka. Setet med stickor från KnitPro är en bra start! Stickorna är färgkodade så att man lätt kan hitta vilken storlek på stickor man behöver. (och jag gillar ju färger!)
Jag beställde elva olika färgställningar av garnerna Scheepjes River Washed och Stone Washed. Nedanför visar jag åtta närbilder av mina favoriter just nu!

River washed, färg 958.
Stone washed, färg 828.
River washed, färg 953.
River washed, färg 961.
River washed, färg 943.
River washed, färg 952.
Stone washed, färg 832.
River washed, färg 942.
Vackra Scheepjes Stone Washed och River Washed garner.
Jag älskar färgerna!

Sticksetet KnitPro Zing är så fint! Jag vill använda det på en gång! Jag måste bara bestämma mig för vad jag ska sticka först…en tröja kanske?
Utsidan av fodralet är gjort av fint tyg och dragkedjan är enkel att öppna. På insidan av fodralet finns det färgglada ändstickor i storlekarna  3,5 mm (gul), 4,0 mm (blå), 4,5 mm (lavendel), 5,0 mm (rosa), 5,5 mm (brun), 6,0 mm (druva), 7,0 mm (lila) och 8,0 mm (grön). Kablarna som tillhör setet är 60, 80 och 100 cm och du kan sätta ihop dem så de blir längre.

Knitpro Zing setets fodral på utsidan.
Detalj av dragkedjan.
Dragkedjan på utsidan.
Detalj av dragkedjan på insidan.
Färgkodade Zing ändstickor.
Kablarna till Zing ändstickorna.
Hela KnitPro Zingsetet öppnat.