Äntligen en till Flärdfull nåldyna!

Du visar för närvarande Äntligen en till Flärdfull nåldyna!

Nu har jag fått flera fina garner, filtkulor och paljetter från online-butiken Rito.se. Jag valde den här gången att göra min Flärdfulla nåldyna i glada färger för nu börjar jag längta efter vår och sommar. Dessutom har jag varit duktig och skrivit ner ett mönster också! 🙂 Se länken nedan.

Det var en massa fina färger på garnen! Det var svårt att välja och min första tanke var att använda alla på en gång! (som vanligt) Tänk vad fint med en nåldyna i alla färger! Men till slut vart det att jag använde mig av grön, gul och rosa. Lika svårt var det att välja filtkulor…tog sin lilla tid…hihi.

Jag har försökt att hålla mig så mycket som möjligt till min original nåldyna. Men vissa saker behövdes förbättras och förenklas. Filtbollarna i mitten har jag gjort lika som på första nåldynan. Det är botten som har fått sig en enklare design, mer praktisk.

Men även de små blommorna runt om är gjorda på ett enklare sätt än tidigare. Blir snyggare slutresultat tycker jag. Jag har inte sytt på lika många paljetter än men tänker sy på fler snart…när mitt mönster är klart!

Ha en fin dag!